Vil du gerne tabe dig - fys-aku-klinikken.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Vil du gerne tabe dig

Vil du gerne tabe dig samt optimere kosten ?

Flere og flere mennesker i den vestlige verden kæmper med sundhedsmæssige problemer forårsaget af fedme og overvægt.
Usund kost og alt for meget af den er årsagen til en eksplosiv vækst i overvægt og decideret fedme i den vestlige verden. En kombination af mangel på motion og forkert kost er de væsentligste årsager til fedme hos de fleste mennesker uanset, hvilken alder de har.

Vægttab handler ikke om at spise mindre, men meget, af det rigtige.
Der er desværre ingen mirakelkur hvis man ønsker at gå ned i vægt og vedligeholde vægttabet. Vægttab kræver en indsats, der i de fleste tilfælde ikke kun er en individuel beslutning. Det kræver støtte at opstarte, gennemføre og vedligeholde, især fra de mennesker, der i hverdagen er tæt på en.

For at et vægttab kan gennemføres og vedligeholdes, kræves en omfattende og langvarende ændring af hverdagen, en ændring der gerne skulle åbne chancen for at gøre sund livsstil til en vane.

Hvis man vil tabe sig er det vigtigt at dyrke motion, helst hver dag, og nødvendigt at holde sig fra mad og drikke, med for meget fedt og sukker. Den kost man indtager, skal være ernæringstæt, altså rige på grove kulhydratkilder i form af groft brød, rugbrød, frugt og grønt, fedtfattig kød og pålæg og brune ris, fuldkornspasta frem for hvide.

Fedme kan helbredes ved seriøs kostomlægning og overholdelse af individuelle træningsprogrammer. Arbejdet med at afvikle fedme ved hjælp af sund kost og motion kan med særlig fordel kombineres med akupunktur, der kan sætte gang i kroppens evne til øget forbrænding.

Vil du gerne tabe dig i vægt skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om vores gode erfaring med behandling, rådgivning og forebyggelse af overvægt.


Jeg træffes på tlf. 24 82 53 14 – eller på mail: klausheinjensen@gmail.com

Med venlig hilsen
Klaus Hein Jensen
Fysioterapi & Akupunktur Klinikken


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu