Det mener vores klienter - fys-aku-klinikken.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Det mener vores klienter

Morten Marquardsen, 37 år, Bryggeri arbejder.

Diagnose: Fod-, hofte-, skuldre,- lændesmerter og overvægt igennem hele livet:

Efter 4 behandlinger var der ingen gener fra ryg og lænd - modsar det jeg har prøvet hps andre behandlere. I 15 år har jeg prøvet "elevator slankekurer" uden stor succes. Nu har jeg tabt mig fa 116 til 89 kg. på 8mdr. Det at have opnået at have "normalvægt, samtidig med at jeg har fået indsigt I kroppens ernæring, har givet mig en bedre livskvalitet og et meget bedre humør. Jeg kan nu dyrke idræt igen uden problemer. Jeg har heller ikke søvnapnø mere, iltaparatet er gemt væk. Ved at gå hos Fys-Aku-Klinikken har jeg mødt en stor faglig kompentence og en god indlevelse med en meget afslappet atmosfære og en fantastisk opfølgning på problemerne. Jeg kan stærkt anbefale andre at opsøge Fys-Aku-Klinikken, hvis der er problemer med helbredet.

Jeppe Kristoffersen, 14 år, Skoleelev.

Diagnose: Koncentrationsbesvær, hovedpine og migræne 2-3 dage om ugen i flere år.

Jeg opsøgte Klinikken fordi jeg i flere år havde døjet med nakkeømhed og hovedepine/migræne. Jeg havde hovedpine flere gange ugentligtm hvilket gjorde det svært at koncentrere sig i skolen. Efter nogle få behandlinger har jeg nu i 10 mdr. været symptomfri. Nakkeømheden og hovedpinen er helt væk, og jeg har meget mere energi nu. Jeg vil anbefale Klinikken til mange, da jeg har fået en rigtig god behandling.

Vibeke Mogensen, 46 år, Social-og Sundheds assistent.

Diagnose: Smerter i mange år efter piskesmæld og 2 diskusprolaps i nakken.

Jeg har gennem ca. 8 år døjet med smerter fra nakken, trækkende ud i skuldre og arme. Smerterne blev værre og jeg fik sovende fornemmelser i fingrene og tabte ting. Jeg måtte dagligt tage stærk smertestillende, og jeg blev indstillet til operation af mine diskusprolaps. Men efter 5-6 behandlinger ved Fys-Aku-Klinikken mærker jeg nu sjældent noget til smerter. Operationen er aflyst, g det smertestillende er lagt på hylden. Jeg føler min livskvalitet er blevet forbedret meget- og jeg kan kun varmt anbefale Fys-aku-Klinikken til alle.

Karina Knudsgaard, 32 år, butikassistent.

Diagnose: Morbus Crohn (knonisk tilstand i tyndtarmen)

Jeg har igennem det meste af mit liv haft svære smerter fra maven og tarmene, og er blevet opfordret af lægerne til at blive opereret. efter 5-6 behandlinger ved Fys-Aku-Klinikken, inklusiv en masse god rådgivning i forhold til fødevarer-intolerance, har jeg nu fået kontrol over smerterne og er så godt som symptomfri. Jeg har sagt nej tak til en operation, da jeg aldrig har haft det så godt som nu. Jeg kan kun anbefale alle at gå til Klinikken med deres lidelser. Man oplever samtidig en utrolig empati, en rigtig god og professionel atmosfære samt en fantastisk opfølgning og behandlingerne.

Jes Sørensen, 32 år, Malersvend.

Diagnose: Mave- og tarmproblemer i 16 år og smerter i knæ og skuldre.

Ved at vælge at gå til Fys-Aku-Klinikken har jeg fået det rigtig godt. Ingen mave-tarm-skuldre-knæ-problemer mere og
jeg har fået en større indsigt i min krop og hvordan jeg skal bruge den i arbejdet. Hos Fys-Aku-Klinikken får man på en god og effektiv måde løst mange små og store skader, som man længe har haft. Der er en god atmosfære, og serviceniveauet er meget højt. Dette kan kun anbefales til andre.

Jørgen Hansen, 45 år, Bygningsmaler.

Diagnose: Knæ., ryg-, skuldre-, nakkesmerter igennem 10 år.

Uder behandlingerne har jeg modtaget megen information omkring egen holdning og er blevet mere opmærksom på måden jeg bruger min krop. Der var en hurtig effekt af behandlingerne- smerterne forsvandt efter kort tid. Yderlige er min holdnind blevet mere rank. Jeg har fået en hurtig og effektiv behandling, der har afhjulpet mig med mine problemer. Derfor vil jeg anbefale andre at gå til Fys-Aku-Klinikken.

Vibeke Feldt, 42 år, Scenograf.

Diagnose: Smerter i underlivet, muskelfibromer i livmoderen og astma.

Mit hovedeproblem er store konstante underlivssmerter i forbindelse med menstruation
(gynækologerne vil fjerne livmoder pga. smerter og fibromer), og slim i lungerne pga. astma. Efter 9 behandlinger havde jeg ingen underlivssmerter og har egentlig aldirg haft det bedre- noget jeg tænker på hver dag. Mit slim-problem er aftagende og min astma er i klar bedring, da jeg har nedsat mit medicin forbrug til under det halve. Muskelfibromerne i livmoderen er muligvis aftagende i størrelse, som ultralydsscanningerne viser, og mine underlivssmerter er væk. Gynækologen som i starten ville operere har aflyst dette, og det er jeg selvfølgelig lykkelig for.

Else Lauritsen, 52 år, Afdelingssygeplejerske.

Diagnose: Morbus Meniére, Pancreatit (betændt bugspytskirtel)

Min lidelse, som er Meniére (svimmelhed), findes der ingen behandling for indefor sygehusvæsenet. Først efter at have kommet til behandling hos Fys-Aku-Klinikken har jeg fået kontrol over min lidelse, så jeg kan have en almindelig hverdag. Jeg fik for 20 år siden konstateret kronisk betændelsestilsatand i bugspytkirtlen, hvilket ikke kan behandles væk med medicin. Efter 1 års behandling ved Fys-Aku-Klinikken var der efterfølgende ingen betændelsestilstand at se på den nye ultralydsscanning. Det, jeg har oplevet, er en god service og atmosfære og derudover en hurtig effekt på behandlingen. Jeg vil klart anbefale alle de mennesker, jeg møder, at gå til Fys-Aku-Klinikken, så deres problemer kan afhjælpes hurtigere.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu